Tweede meedenkronde over de ABR

9-7-2021

Vrijdag 9 juli 2021 start de 2e meedenkronde voor het Alternatief Bestaande Route (ABR) via de digitale kaart ‘ABR in beeld’. Doet u (weer) mee? Dit keer kunt u uw mening geven over de wanden van de onderdoorgang, de ligging van het fietspad langs de Nijenoord Allee en het voetpad tussen de Tarthorst en Nijenoord Allee. Met deze informatie werken we het wegontwerp verder uit. Tot en met vrijdag 23 juli 2021 heeft u de gelegenheid om vragen te beantwoorden.

Meedenken

Meedenken over de verdere ontwikkeling van het Alternatief Bestaande Route (ABR) kan op verschillende momenten via de digitale kaart ‘ABR in beeld’. Op de kaart stellen we vragen, koppelen we resultaten anoniem terug en plaatsen we nieuwe informatie. Zo wordt steeds duidelijker hoe de route over de Mansholtlaan en de Nijenoord Allee eruit komt te zien. U kunt in meerdere rondes meedenken over verschillende thema’s, waaronder  het wegontwerp.

Doet u mee?

Via de digitale kaart ABRinbeeld kunt u uw mening geven.

  • Voor een goede weergave opent u de kaart in Google Chrome, Edge of een andere moderne browser. Niet in Internet Explorer.
  • De kaart is het best leesbaar op een computer of IPad.
  • We plaatsen uw reacties anoniem op de kaart.
  • We informeren deelnemers over wat we met hun inbreng gaan doen, wanneer de kaart is bijgewerkt en n wanneer de volgende ronde begint.

Terug naar nieuwsoverzicht