Informatiebijeenkomst verbeterd schetsontwerp

29-6-2021

Provincie Gelderland wil samen met gemeente Wageningen de bereikbaarheid van Wageningen verbeteren. Het verbeterde schetsontwerp van het Alternatief Bestaande Route (ABR) voor de Mansholtlaan en de Nijenoord Allee is inmiddels klaar. Dit ontwerp lichten we toe tijdens de online informatiebijeenkomst op 14 juli 2021. Ook gaan we graag met u in gesprek over de onderdoorgang en het effect daarvan op de doorstroming van het verkeer. En we vertellen u meer over het vervolgproces. U bent van harte welkom! Meld u vooraf aan, dan ontvangt u een link om deel te nemen.

Alternatief Bestaande Route

Op 6 oktober 2020 kozen Gedeputeerde Staten voor het Alternatief Bestaande Route (ABR). Met het ABR verbreden we de Mansholtlaan en passen we alle kruisingen tussen de Kielekampweg en de Rooseveltweg aan. Bij de kruising met de Churchillweg en Bornsesteeg maken we een onderdoorgang voor gemotoriseerd verkeer op de Nijenoord Allee.

Schetsontwerp verbetert door uw mening

Begin maart 2021 organiseerden we een eerste meedenkronde. Hierin gaven zo’n 100 belangstellenden hun mening over de ligging van het fietspad langs de Mansholtlaan. Ook benoemden ze aandachtspunten voor het ontwerp van de onderdoorgang ter hoogte van de kruising Nijenoord Allee/Churchillweg/Bornsesteeg. We verbeterden het schetsontwerp van het ABR onder andere op basis van deze meedenkronde. Dit verbeterde schetsontwerp lichten we graag toe op de informatieavond op 14 juli 2021.

Informatieavond: woensdag 14 juli

Tijd: 19.00 - 20.30 uur

Plek: Digitaal, via MS Teams (link volg na aanmelding)

U bent van harte welkom!

Vooraf inlezen en meedenken

Vanaf 9 juli 2021 staat het aangepaste schetsontwerp op onze digitale kaart. We vragen u daar dan ook om mee te denken over de onderdoorgang. De reacties verwerken we dan weer in het schetsontwerp.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is nodig. Dat kan via het aanmeldformulier tot en met maandag 12 juli 2021. Na aanmelding ontvangt u de link naar de Teams-omgeving. U kunt de bijeenkomst bijwonen via uw computer, telefoon of tablet. Een account is niet nodig.

Terug naar nieuwsoverzicht